Omdöme: John Kralj på Baronbackens bil i Örebro

Jag köpte min bil utav John Kralj på Baronbackens bil i Örebro. Jag har aldrig varit med om maken till till trevligt och professionellt bemötande. Eftersom att jag bo i Stockholm och letade runt på nätet efter en bil så kikade jag självklart runt på massor av olika bilfirmor. Men det fanns ingen som hade lika bra prisers som baronbackens bil i Örebro.

När jag hade hittat min bil som var en Audi Avant 1.8 t 2006 så låg priset 10.000 kronor billigare än vad dom kostade på firmorna i Stockholm. Men eftersom det är en bita att åka så ringde jag först för att kolla så att bilen fanns kvar och om den var så fin som på bilderna. Den som svarade på numret som jag ringde hette John och var ägaren till baronbackens bil i Örebro. Och han var så sjukt trevlig och kunnig att jag kände att jag valt rätt redan då på telefonen. Vi bestämde att jag skulle komma och provköra bilen på lördagen och John höll bilen åt mig utan att jag ens behövde betala någon handpenning.

Så på lördagsmorgonen så skjutsade min pappa mig till Örebro för att kolla på min första bil, ja det visste jag ju inte då men så blev det. Pappa knappade in Baronbackens bil i sin GPS och någon timme senare så var vi där och John stod redan utanför och mötte oss med en nytvättad Audi. Vi snackade lite och och John visade mig serviceboken och sedan fick jag testköra den i 20 till 30 minuter. Den gick som en klocka och jag kände att detta var just en sån bil jag alltid velat ha. Så vi gick in på kontoret för att fixa det praktiska. Här fick jag också veta att dom på Baronbackens bil AB i Örebro kunde lösa finansieringen till bilen för bara 1.95% ränta. Det var ju hur bra som helst, jag har nog inte hört talas om så låg ränta i hela Stockholm.

Nu har jag ägt bilen i över ett år snart och den går fortfarande som en klocka jag är så nöjd med Baronbackens bil och med John Kralj. Här kommer jag att köpa alla mina bilar i framtiden.

Och så vill jag slutligen bara komma med ett litet tips till alla er som letar husbil. Baronbackens bil i Örebro har ett riktigt stort sortiment av begagnade husbilar till högsta kvalitet.

Med vänlig hälsningar världens mest nöjda Audi ägare kvalitet på fyra hjul.