BaronBackens Bil AB ligger i Sveriges vackraste stad Örebro.

Baronbacken är ett vackert bostadsområde beläget några stenkast nordväst om Örebro centrum. När ni hittat till Örebro kör ni mot baronbacken sedan är det bara att knappa in Lars Wivallius väg 4 703 59 Örebro i er GPS eller smartphone. Om ni ej hittar så kan ni alltid ringa på telefonnummer: 019-33 03 25 så kommer troligtvis den mycket trevliga och kunniga John Kralj att svara och guida er den sista biten. Nu kanske det låter som att det vore svårt att hitta till Baronbackens bil men det är det verkligen inte. Men man vet aldrig om man behöver lite hjälp på vägen och då finns det alltid hjälp att få på Baronbackens bil i Örebro.

Baronbackens bil är en märkesoberoende bilförsäljare i Örebro. Dom på Baronbackens bil säljer främst välutrustade bilar och husbilar, alltid till ett konkurrenskraftigt pris. Ja till riktigt bra priser. Till alla bilar som säljs så ingår det alltid sex till tolv månaders garanti. Om det blir sex eller tolv månaders garanti beror på bilens ålder samt skick.

På hemsidan hittar man öppettiderna för Baronbackens bil och här gäller det att man har förståelse för att John på Baronbackens bil alltid kan ordna tid åt er. Detta skall ni mera se som riktlinjer behöver ni komma tidigare eller senare så är det bara att ringa så ordnar John det. Den senaste bilaffären som John på baronbackens bil genomförde var faktiskt på en Söndag.

Öppettider:

Måndag-tosdag: 10:00-18:00

Fredag: 10:00-17:00

Lördag: 10:00-14:00

Övriga tider enl. överenskommelse.

När ni sedan har handlat er bil på Baronbackens bil i Örebro så tycker jag att ni skall ta och kolla in denna vackra staden när ni ändån är här. Det första som ni borde göra är att kolla in Slottet som ligger mitt i centrum. Man tror att slottet byggdes någon gång på 1300 talet och detta är ett mycket stort och magnifikt slott. Så efter ni har hämtat er nya bil på Baronbackens bil så tycker jag att ni skall styra den till Slottet i Örebro får att få in lite kultur i resan.

Sedan för er som efter bilaffären på Baronbackens bil i Örebro vill ha lite grym shopping så rekommenderar jag verkligen er att åka till Marieberg Galleria här finns det över 100 butiker och allt ni kan tänkas behöva. I samma område som gallerian finns flera andra varuhus och butiker, tex Ikea, Media Markt och Bauhaus. Så detta är verkligen ett ställe för den shoppingsugna.

Sedan efter utflykten till slottet och lite shopping på Marieberg Gallerian så tycker jag att ni kan åka förbi Baronbackens bil på en kopp kaffe innan färden hem i den nya bilen startar.