Omdöme

”Det var ett effektivt möte jag hade med Baronbackens Bil första gången jag var där, det var direkt på sak och de visste att jag kom dit för att inte prata om vädret. Jag blev mycket nöjd i slut ändan och jag är glad över bilen som jag fick”

 

”Det gick snabbt och effektivt och det är så jag gillar det, jag var inte helt säker på vad jag ville ha när jag väl kom dit men jag kom därifrån med mer kunskap om vad jag ville ha och det tog inte lång tid innan jag skaffade en bil som passade mig, Mycket Nöjd!”

 

”jag visste inte vad jag ville ha när jag kom dit men jag åkte där ifrån efter att jag hade tagit bussen in, mycket lustigt. De hjälpte mig att hitta en drömbil som jag är extremt nöjd med!”

Detta är bara några exempel på vad några av Baronbackens kunder säger om ett av deras besök på en av våra butiker.